Shotzi Blackheart odhalila, že byla obětí sexuálního zneužívání a šikany

NXT hvězda Shotzi Blackheart byla v podcastu Chasing Glory, kde se poprvé rozhodla odhalit wrestlingové komunitě svou trauma z dětství.

Neměla vůbec lehké dětství a během svého dospívání byla pět let obětí sexuálního zneužívání. Poukázala na to, jak důležité je, aby ti, kterých se to týká o tom otevřeně mluvili.

„Upřímně, měla jsem dost drsné dětství. Chodila jsem od mámy k otci, a do domu mého přítele v skutečně mladém věku. Roky jsem se potýkal se sexuálním zneužíváním. Když jsem na střední škole o tom konečně řekla svému školnímu poradci - můj strýc šel do vězení. Stále je ve vězení. Když jsem o tom promluvila, tak někteří členové mé rodiny mi nevěřili. Můj otec mi ale v tomto velmi pomohl, také hudební divadlo. Proto jsem tak ráda vystupovala - byla to moje terapie.”

Shotzi Blackheart vyzývá všechny oběti sexuálního násilí, aby o tom mluvili, protože je to součást terapie. Kromě podpory od svého otce se pro ni velkou oporou stalo hudební divadlo. Proto nakonec zamířila do WWE, protože vystupování před lidmi jednoduše potřebuje, je to něco, co jí pomáhá překonat to, čím si musela projít.

V rozhovoru také prozradila, že na střední škole se ocitla v jiné traumatizující situaci, když ji sexuálně zneužil někdo jiný a musela čelit šikaně.

„Škola byla pro mě zábava, až na střední. Střední škola byla nejhorší. V prváku na střední jsem byla znásilněna. Řekla jsem to své nejlepší kamarádce a ona mě přiměla, abych o tom promluvila, nikdo ve škole mi ale nevěřil. Prostě mě označili za děvku. Říkali "Ona lže, je to coura."”

V první polovině školního roku kvůli šikaně přestoupila na jinou školu a řekla si, že nechce přátele, chce hudební divadlo. Nyní už má mnohem pozitivnější pohled na svět a věří, že její příběh bude pro jiné povzbuzením.

Pokud jde o její kariéru wrestlerky, tak prozradila, jaký zápas by chtěla mít a kdo je jejím idolem.

„Nevím. Nepřemýšlela jsem nad tím. Hmm, myslím, že mít hlavní tahák na WrestleManii by bylo opravdu úžasné. Ideálně s Mickie James. Jsem jí posedlá. Mickie James je nejúžasnější!”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jeefik uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
10 je az moc, ale 8 z 10 je fer, skvela hra, ale vzdy to muze byt leps...
Durik uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
Už ma hnevá a nudí pozeranie WWE... Ako človek,ktorý sa dlhodobo venuj...
mammon uveřejnil komentář v Recenze WWE 2K24: Je čas dokončit příběh
Za mna 10 10 vela veci sa vrátilo a je to naozaj zábavne + showcase br...
randy_rko uveřejnil komentář v WWE RAW (11.03.2024)
najdem niekte aj link na stiahnutie ? uprimne nechce sa mi sledovat ce...
I kdyby ho získal a pak by někdo buď ten večer nebo v další show RAW n...

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky