Chris Jericho se vyjádřil ke skandálu Vince McMahona. Proč si nemyslí, že je to pro Vince problém?

Chris Jericho & Vince McMahon

Vince McMahon odstoupil ze své funkce ve WWE poté, co se na veřejnost dostala informace o tom, že zaplatil bývalé koncipientce 3 miliony dolarů za to, aby mlčela o jejich poměru.

Minulý pátek došlo k odhalení, že Vince McMahon měl poměr s dalšími třemi ženami a zaplatil jim celkem 12 milionů dolarů za jejich mlčení.

Jednou z těchto žen měla být údajně také bývalá WWE Diva, na kterou měl Vince naléhat, aby s ním měla orální sex. Když už více nechtěla v tomto vztahu pokračovat, tak ji měl degradovat a propustit.

V roce 2018 jí však zaplatil 7,5 milionu dolarů, aby podepsala dohodu o mlčenlivosti.

Chris Jericho v současnosti působí v AEW, ale ve WWE byl téměř dvě desetiletí a byl ve velmi blízkém kontaktu s Vincem McMahonem.

V podcastu True Geordie se vyjádřil k tomuto skandálu a je názoru, že to Vince McMahona zřejmě nedostane do žádných skutečných problémů, protože i když to, co udělal je hnusné, tak všechny ženy s ním měly vztah na základě jejich vlastního rozhodnutí a všechny si od něj vzaly peníze za mlčení.

„Pokud se na to podíváte, tak nejde o nic nezákonného. Měl aféru, zaplatil té ženě, aby nic neřekla a šel dál. Je to skoro jako: 'Dobře, a?'. Není to jako v Hollywoodu, když se přihlásilo více než 80 žen, které obvinily Weinsteina ze sexuálního obtěžování. Harvey Weinstein tyto ženy vydíral, že buď udělají co od nich požadoval, nebo nedostanou hlavní roli. Ale v případě Vince nikdy nebylo nic takového řečeno. Šlo o vzájemný vztah, on té ženě zaplatil, aby nic neřekla a ona si jeho peníze vzala. Vince opravdu dobře znám a je mi odporné, co se stalo, je hnusné, co udělal, ale bude mít z toho opravdu nějaké problémy? Já si to nemyslím.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky