WWE byla loni blízko návratu kontroverzní hvězdy

WWE

Triple H loni přivedl zpět do WWE spoustu bývalých hvězd a velká část byla z NXT. Zdá se, že byl velmi blízko tomu, aby přivedl zpět i jednu velmi kontroverzní osobu.

Boozer666 totiž prozradil, že loni byla WWE velmi blízko tomu, aby přivedla zpět Patricka Clarka, který byl známý ve WWE pod ringovým jménem Velveteen Dream.

Velveteen Dream byl obviněn v rámci kampaně #SpeakingOut z toho, že měl posílat své nahé fotografie nezletilým. I když nikdy nedošlo k potvrzení těchto obvinění, nakonec se ho WWE rozhodla pro negativní reakce fanoušků propustit.

K jeho návratu ale nakonec nedošlo z důvodu jeho dalších incidentů.

Bývalý wrestler WWE totiž napadl a pokousal zaměstnance gymu. Clark se údajně dostal do konfliktu se zaměstnancem poté, co byl požádán, aby opustil budovu z důvodu úklidu.

Clark byl obviněn z prvostupňových trestných činů ublížení na zdraví a neoprávněného vstupu. Jeho právník předložil písemné prohlášení o nevině a všechna obvinění popřel, avšak krátce na to byl opět zatčen, tentokrát za přechovávání kokainu.

Je zajímavé, že WWE reálně uvažovala o jeho návratu, protože fanoušci téměř vždy po převalení skandálu s nahými fotografiemi zahltili sociální sítě příspěvky s žádostí o jeho propuštění.

Kromě toho bylo zjištěno, že ještě během svého působení v NXT byl v tichosti suspendován za užívání kokainu, takže opravdu šlo o velmi kontroverzního muže, který pro společnost představoval mnoho problémů.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky