Edge prozradil, že Undertaker sehrál klíčovou roli v jeho rozhodnutí odejít do AEW

Edge & Undertaker

WWE Hall of Famer Edge se rozhodl, že zatím svoji kariéru v ringu neukončí, ale změní své působiště a zamířil do AEW, kde bude vystupovat pod jménem Adam Copeland.

Včera jsme vám přinesli jeho vyjádření v rozhovoru pro Sports Illustrated o tom, jak na jeho odchod zareagovali lidé z WWE.

„Zaručuji vám, že se nezlobí. Já se nezlobím. Dostal jsem tolik esemesek z kanceláře, z cestovního oddělení, z oddělení pro vztahy s talenty, z hudebního oddělení, od samotných hvězd, od velkých kravaťáků, a nikdo z nich se nezlobí. Mají ze mě radost. A já jsem šťastný. Oni budou i nadále dominovat a já mám v AEW další příležitost pomoci celému wrestlingovému byznysu.”

Ve stejném rozhovoru hovořil o Undertakerově touze postavit se nové výzvě, přetvořit svůj charakter a zjistit, zda se dokáže vyrovnat mladším talentům, což ho ovlivnilo, aby udělal totéž.

„Jsem hnán výzvami. Pokud nejste, nevydržíte tu tak dlouho jako jiní kluci. Existuje důvod, proč Undertaker vydržel tak dlouho, jak vydržel. Vyžíval se ve výzvách a vyzýval sám sebe, aby přetvořil svůj charakter a zjistil, jestli se dokáže vyrovnat mladším talentům. Pro mě je opravdu důležité mít v tomto bodě mé kariéry prázdné plátno.” řekl Adam Copeland.



Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky