Zákulisní novinky o možném dream zápase Stone Cold Steve Austin vs. CM Punk

CM Punk & Stone Cold Steve Austin

Tento týden se po návratu CM Punka do WWE začala objevovat informace o možném dream zápase Stone Cold Steve Austin vs. CM Punk. Je tento zápas reálný?

Vzhledem k tomu, že se Steve Austin na WrestleManii 38 vrátil do ringu a dokonce reálně zvažoval, že bude zápasit i na WrestleManii 39, tak rozhodně tento dream zápas může být uskutečnitelný.

Nicméně Wrestling Observer včera informoval, že se od zdroje z WWE dozvěděl, že v současnosti nikdo z WWE neučinil žádné kroky k jeho realizaci.

Stone Cold Steve Austin nebyl osloven ze strany WWE ohledně tohoto zápasu a podle zdroje ani on zatím nesouhlasil s jakýmkoli dalším zápasem.

Problémem je, že vše nasvědčuje tomu, že po návratu CM Punka se chce WWE zaměřit na vybudování jeho rivality s Rollinsem, která by měla vést k velkému zápasu na WrestleManii 40.

Dream zápas jakým souboj Stone Cold Steve Austin vs. CM Punk rozhodně je patří na kartu WrestleManie, takže zde vzniká tento potenciální problém.

WWE by samozřejmě mohla tento zápas umístit na kartu některého z eventů v Saúdské Arábii, otázkou ale zůstává, zda by s tím souhlasil Steve Austin.

Nelze proto vyloučit ani to, že pokud se obě strany na zápase dohodnou, tak se ho fanoušci dočkají až na WrestleManii 41.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky