Roman Reigns zřejmě vynechá další významný prémiový live event WWE

Roman Reigns

Spekulace o tom, že WWE plánuje příští rok kromě prémiového live eventu WWE Bash in Berlin v Německu uskutečnit i historicky první PLE ve Francii se potvrdily.

WWE totiž oficálně oznámila, že 4. května / mája se uskuteční prémiový live event Backlash v aréně LDLC ve Francii.

Den před tímto eventem se uskuteční ve stejné aréně i SmackDown, což bude v historii první modrá show vysílána z Francie.

Zveřejněn byl i oficiální plakát pro tento event a zřejmě už nikoho nepřekvapí, že na něm opět chybí Undisputed WWE Universal šampion Roman Reigns.

Reigns není inzerován ani pro Elimination Chamber v Austrálii a ani pro WWE Bash in Berlin v Německu.

Zdá se, že kromě Saúdské Arábii se Romanu Reignsovi nechce cestovat mimo Spojené státy.


Komentáře (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

To je pradvda, protože Lesnar zhruba za 3 - 4 roky porazil v ringu prakticky všechny snad s výjiimkou Kurta Anglea ale mám dojem , že došlo i na něj něž odešel do TNA. Lesnar je na svou váhu velice rychlý a má to v genech, má rychlost, neskuetčnou sílu, vík jak si poardit ve spoustě situací ataky jde se soupeřem až na krev. Jen je ěškoda že to později zaseklo na chvatu Suplex který se často opakoval až dodnes. Dříve měl repertoár chvatů mnohem větší. Lesnar byl brán díky svému agresivnímu přístupu jako někdo má právo mít titul . Bohužel prohrál s Goldbergem a i on sám řekl, že nebyl předurčený k tomu, aby byl dlouhodbě zápasník s titulem...Vince McMahon bohužel v tomhle zavedl politiku podle svých představ, kdo bude šampionem a kdo ne. Je tomu tak bohužel dodnes a BHUnter se tomu snaží dát rozměr aby tu šaqnci dostalo víc lidí.. U Huntera obdivuju co vytvořil z divize NXT a kolk lidí z NXT je dnes v halvních roostrech jako je Raw nebo Smackdown. NXT byla a je mnohem akčnější a když se na to dnes člověk dívá tak je to tvrdší a techničtější než oba hlavní roostery... Mají tam talenty a pokud se do toho nebude donekonečna míchat Vincek tak snad, dá Bůh, vydrží ve WWE déle než když se do toho montoval Vincek, který jednoznačně přispěl k rozpadu kolektivu....Je hezké že je bohatý, ale ani to není předpoklad že mu WWE vydrží navěky. Celkově nákup společnosti jiné společnosti vedlo ke zklidnění tak uvidíme kdy se Vinckovo soobecké ego zase projeví. Už to není jen jeho společnost a musí se přizpůsobit... Držím palce at' už je tam klid a zase to za něco stojí a ten starý ředitel Zeměkoule atˇuž dá pokoj... Jinak zavolat Undertakera, casket match zápas a dědka zahrabat do hlíny na tom jeho krtinci. Pak u žby snad byl klid....

Jirka
This comment was minimized by the moderator on the site

Mnohem radši se dívám na AEW kterýkoliv pořad at' je to Ranapge, Dynamite nebo i main eventy. Mají spoustu šikovných zápasníků a hlavně je tam někdo, kdo nastaví zápasy pro sledovanost tak, že se na to člověk rád kouká od začátku do konce a nemá potřebu některé záapasy vynechat proot že to má šmrnc a odsýpá to celý večer. Zápasy, které by dávala WWE až nakonec tak je naládováno hned zkraje a kolikrát se stalo, že ten hned první zápas teoreticky ukradl nebo spíš zajistil sledovanost po zbytek večera. Na WWE se podívám ale AEW je pro mě azajímacvější a i když jsou tam v ringu nějaké dialogy tak to nejsou ty diskusní večery jak tomu je WWE. To je ztráta času sledovat a zaplat' Pán Bůh že v AEW se těmto věcem až tolik nevěnují a hlavně je tam víc akce.... Je se nač dívat a to je hlavní aby se člověk bavil koukáním. Držím jim palce atˇjim to fubnguje dál tak dobře.

Jirka
This comment was minimized by the moderator on the site

Panáček by měl odevzdat titul a odejít z WWE. Téma Bloodline už nikoho nezajímá a Reigns už taky moc lidí nezaqjímá protože věčně není " v práci". Tak at' jde pryč. Když držel v minulosti titul Lesnar nebo jiní jako Bret Hart nebo Shawn Michaels a další, tak ho obhajovali častěji... Pan Reigns poslední dobou spoléhá j en na své řečnické umění a silné ruce ale pohybově je to s ním jen horší. Běhat nebo být svižný už neumí, jen chodí po ringu jak důchodce... Nebýt bratrů Usových tak ten rekord v držení titulu nikdy neměl nemluvě o tom kolikrát získal titul jen díky pomoci drujých , jak to předvádí Judgement Day poslední dobou. Taky neskutečná šaškárna. Ty zápasy jsou jedna velká komediie.

Jirka
This comment was minimized by the moderator on the site

Naprostý souhlas, je nudný a to od samého začátku. Osobně mě štvalo jak všichni nadávaly na Lesnara že málo kdy zápasí ty vole on byl častěji v ringu a zápasil než Reigns za dobu co se stal tak blbě velkým šampiónem.

The Joker
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky