Matt Riddle prozradil, kolik vydělával ve WWE a která osoba podle něj přispěla k jeho propuštění

Matt Riddle

Během vystoupení v podcastu Kurta Anglea se Matt Riddle rozpovídal o svém propuštění z WWE a podělil se o své plány do budoucna.

Připustil, že v jeho propuštění může hrát roli fúze mezi WWE & UFC, a poukázal na napjaté vztahy s Danou Whitem.

The Original Bro prozradil, že měl kontrakt na 750 000 dolarů ročně a letos si měl vydělat neuvěřitelných 1 milion dolarů. Bohužel mu propuštění zabránilo v dosažení tohoto značného příjmu.

„Myslím, že to rozhodně nepomohlo. Já a Dana White nemáme nejlepší vztah a vím, že on je toho určitě velkou součástí. Určitě to hrálo svou roli. Také vím, že se bez ohledu na to škrtalo v rozpočtu, a já jsem dostával docela slušný plat. Nevím, jestli to bylo těsně před RKBro, nebo těsně po něm, Laurinaitis si mě vytáhl do kanceláře. Myslel jsem si, že jsem v průšvihu. Ještě jsem nedostal vakcínu. Přišel jsem tam a oni mi řekli: 'Hele, chceme ti přidat.' A výrazně mi přidali. Každý rok se to zvyšovalo a letos jsem měl dostat milion ročně. Byl jsem na 750. Chci říct, že jsem si vedl mimořádně dobře. Myslím, že to k tomu hodně přispělo. Od příštího roku jsem měl dostávat milion dolarů, ale také si myslím, že fúze tomu nepomohla, a pak také nepomohlo moje chování.”

Riddle při úvahách o svém propuštění uvedl jako faktory, které k němu přispěly, své chování a problémy v zákulisí WWE. Přes veškerou lítost to vnímá jako zkušenost a optimisticky se dívá na nové příležitosti.

„Víš, během posledních pár měsíců, co jsem tam byl, jsem si s personálním oddělením trochu pohoršil. Položil jsem pár otázek, tohle a tamto, plus další věci. Takže si myslím, že existuje více důvodů, proč se mě zbavili, ale je to tak, jak to je. Jedny dveře se zavřou a druhé se otevřou a člověk se prostě učí ze svých chyb.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky