Vince McMahon popírá obvinění ze sexuálního zneužívání a vykořisťování. Reakce od TKO

Vince McMahon & Janel Grant

Včera jsme vás informovali o šokující žalobě, jíž čelí Vince McMahon a do celého případu jsou zainteresována i další známá jména z WWE, jako Brock Lesnar nebo John Laurinaitis.

Podle Wall Street Journal podala nedávno žalobu žena, která již dříve obdržela od Vince McMahona finanční vyrovnání. V této žalobě je McMahon spolu se společností a bývalým vedoucím pracovníkem obviněn z obchodování se sexem.

Žalobkyně, Janel Grant, která byla dříve zaměstnána v ústředí WWE, tvrdí, že byla během McMahonova působení ve funkci výkonného ředitele zneužívána a sexuálně vykořisťována.

Grant tvrdí, že ji McMahon lákal sliby kariérního postupu, ale následně ji vystavil vykořisťování a obchodování s jinými osobami ve společnosti. Pozoruhodné je, že Janel Grant podepsala již v roce 2022 dohodu o mlčenlivosti, kterou se nyní snaží zneplatnit.

Kromě toho se domáhá blíže nespecifikovaného finančního odškodnění poté, co McMahon údajně přestal vyplácet platby podle jejich předchozí dohody.

O této žalobě informoval také server Variety, který zdůraznil, že zástupci WWE a Vince McMahona v tuto chvíli neposkytli žádné komentáře. Nicméně mluvčí společnosti TKO Group Holdings, mateřské společnosti WWE i UFC, vydal k této záležitosti prohlášení:

„Je důležité objasnit, že pan McMahon nemá kontrolu nad společností TKO ani se nepodílí na každodenním provozu WWE. Přestože tato záležitost vznikla ještě před působením našeho výkonného týmu TKO, bereme vážná obvinění paní Janel Grant velmi vážně a tuto záležitost interně řešíme."

Mluvčí zastupující Vince McMahona navíc reagoval na obvinění uvedená v žalobě:

„Žaloba je plná nepravd, nepodložených výmyslů o událostech, které se nikdy nestaly, a zlovolného překrucování pravdy. Pan McMahon se hodlá proti těmto obviněním důrazně bránit."


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky