John Laurinaitis zdánlivě potvrdil obvinění Vince McMahona a tvrdí, že on je také obětí

John Laurinaitis & Janel Grant

Minulý čtvrtek podala bývalá zaměstnankyně WWE Janel Grant 67stránkovou žalobu na Vince McMahona, WWE a bývalého výkonného ředitele WWE Johna Laurinitise, v níž uvádí obvinění z obchodování se sexem, sexuálního napadení a řady dalších zneužití.

McMahon od té doby odstoupil ze svých pozic ve společnosti WWE / TKO Group Holdings, přestože obvinění proti němu popírá. Laurinitis naopak obvinění vůči McMahonovi zdánlivě potvrdil - i když ne obvinění vůči své osobě.

Podle prohlášení, které poskytl Laurinitisův právník Edward Brennan, bývalý šéf WWE pro vztahy s talenty tvrdí, že je v tomto případě obětí, stejně jako žalobkyně Janel Grant.

„Pan Laurinaitis popírá obvinění v této zavádějící žalobě a bude se důrazně bránit u soudu, nikoli v médiích. Stejně jako žalobce je pan Laurinaitis v tomto případě obětí, nikoliv predátorem. Pravda vyjde najevo.”

Když byl pak Brennan požádán, aby objasnil, zda tvrdí, že McMahon je v tomto případě predátorem, napsal:

„Přečtěte si obvinění. Přečtěte si federální zákon. Moc, kontrola, pracovní dohled, diktátorské sexuální požadavky s následky, pokud nebudou splněny. Spočítejte si, kolikrát v žalobě Vince vykonává kontrolu nad oběma.”

Jak je uvedeno v žalobě, Laurinaitis byl jmenován jako jeden z mužů, které McMahon údajně pro Janel Grant verboval k pravidelnému sexu, a to jak za účasti samotného McMahona, tak bez jeho účasti. Grant měla údajně vytvářet „explicitní obsah” pro Laurinaitise, který ji podle jejího tvrzení také znásilnil po boku McMahona v Laurinaitisově kanceláři v sídle WWE.

Janel Grant v žalobě obviňuje Laurinaitise z občanskoprávního ublížení na zdraví, úmyslného nebo nedbalostního způsobení emocionální újmy a porušení zákona o ochraně obětí obchodování s lidmi a násilí z roku 2000.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky