Seth Rollins tvrdí, že Roman Reigns zničil titul WWE šampiona

Roman Reigns & Seth Rollins

Po včerejším WrestleMania XL Kickoff eventu už víme, že soupeřem Undisputed WWE Universal šampiona Romana Reignse bude Cody Rhodes.

Ještě před tímto eventem ale Seth Rollins v Rich Eisen Show vysvětlil, proč by si Cody měl vybrat jeho.

„Řekl jsem: Cody Rhodesi, pojď zabojovat o WWE World Heavyweight titul. Chápu, že Cody Rhodes, jeden z nejlepších wrestlerů ve WWE, musí dokončit svůj příběh. Má ten příběh v hlavě. Chce získat titul WWE šampiona. Je to titul, který jeho otec, zesnulý American Dream Dusty Rhodes, nikdy nevyhrál. Téměř ho vyhrál, ale byl mu odebrán. Nikdy ho nezískal. Chce tento osud naplnit. Chápu to, ale ten titul už neznamená to, co kdysi.”

Rollins dále prohlásil, že Roman Reigns zničil WWE titul, a proto je World Heavyweight titul nejprestižnějším titulem ve WWE.

„Roman Reigns ten titul zničil. Tohle (WWE WH titul) je WWE titul právě tady. Je to nejprestižnější titul v celém našem odvětví. Za poslední rok jsem vynaložil práci, aby tomu tak bylo. A na WrestleManii se chci utkat s těmi nejlepšími a tím nejlepším je vítěz Royal Rumble, teď už dva roky po sobě, Cody Rhodes. To je to, co chci.”

Rollins dále vysvětlil, jak Reigns degradoval WWE titul tím, že se neobjevuje na každé show v každém městě.

„No, podívejte se, Roman Reigns... pracuje podle svého vlastního rozvrhu všechno, a ve své mysli si myslí, že tím zvyšuje titulu prestiž a možná, že v určité době, to byla pravda. Ale problém je v tom, že Roman Reigns není přítomen, což znamená, že jeho titul není přítomen, což znamená, že o něj nemůžete bojovat.”

„Je to hollywoodský titul, je to tak blízko rekvizitě, jak se to dá nazvat, a já ho nechci ponižovat, protože jsem byl World Heavyweight šampion, WWE šampion a když jsem byl, bral jsem ho všude. Obhajoval jsem ho všude. Dbal jsem na to, aby byl přítomen. Postaral jsem se o to, aby byl na RAW. Byl ve SmackDownu. Postaral jsem se o to, aby ten titul měli možnost získat i další lidé.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky