Možné zranění Drewa McIntyrea během Elimination Chamber zápasu

Drew McIntyre

Drew McIntyre se stal vítězem mužského Elimination Chamber zápasu a nyní podobně jako Cody Rhodes slibuje, že dokončí svůj příběh na WrestleManii 40.

Od chvíle, kdy v roce 2021 překvapivým zpeněžením Money in the Bank kufříku skončilo jeho druhé vládnutí jako šampiona WWE, se Drew McIntyre snaží znovu stát světovým šampionem WWE. A přestože na své cestě čelil několika výzvám a neúspěšným snahám o získání titulu, McIntyre je přesvědčen, že se mu jeho vytrvalost konečně vyplatí na WrestleManii 40, kde vyzve Setha Rollinse v boji o WWE World Heavyweight titul.

Kromě toho v rozhovoru po zápase uvedl, že si myslí, že mu mohl během zápasu prasknout ušní bubínek.

„Řekl jsem, že udělám cokoli, nejen pro sebe, ale i pro všechny ostatní. Každý superplex a každý skok z klece mi za to stál. Řekl jsem, že projdu každou překážkou. Tlačil jsem na Codyho, aby dokončil svůj příběh, to fanoušci chtěli. Tlačil jsem Setha Rollinse, aby přestal být sobecký. Někteří lidé říkají: 'Je to jen proto, abys mohl dostat Setha na WrestleManii.' Jo, jen jsem musel porazit AJe Stylese v kvalifikačním zápase a jen jsem si musel projít peklem, když jsem měl jet lag, zatímco tenhle ušní bubínek vypadá, že je prasklý. Stojí to za to. Udělal jsem to pro každého z vás. Jsme tak blízko, tak blízko. A na WrestleManii dokončíme svůj vlastní příběh a konečně dostanu svou chvíli.” řekl Drew McIntyre.

Zápas Setha Rollinse (c) a Drewa McIntyrea o WWE World Heavyweight titul na WrestleManii 40 bude v podstatě sloužit jako odveta jejich zápasu ze show RAW „Day 1”.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky