Booker T prozradil, jak to bylo o údajném konfliktu se CM Punkem

CM Punk & Booker T

Minulý týden WWE Hall of Famer Booker T přinutil wrestlingový svět opět mluvit o chování CM Punka v zákulisí, když tvrdil, že s ním měl téměř potyčku během natáčení NXT.

Netrvalo dlouho a ukázalo se, že jeho tvrzení se vůbec nezakládají na pravdě, co se Booker T rozhodl ve svém podcastu potvrdit, přičemž uvedl, že všechno to byl jen clickbait a záměrem bylo fanoušky pobavit.

„Já a CM Punk se nebudeme prát, jasné? Chci, aby všichni věděli, že vůči CM Punkovi nechovám žádnou zášť. Navzdory všeobecnému přesvědčení považuji CM Punka za přítele, dobře. Takže když říkám něco o CM Punkovi, neberte to doslova, jak to dělá internet. Neberte to vážně, neskákejte do toho bahna.”

„Takže pojďme na to hned teď. Protože ten příběh, ten čtyřicetivteřinový příběh, který lidi napsali, to byl clickbait. O to šlo ze všeho nejvíc. Dal jsem to tam já? Řekl jsem to? Jo, řekl jsem to, ale bavím vás, lidi. Bavím. Jen si hraju.”

„Jestli mě tady v mém podcastu uslyšíte něco říkat o CM Punkovi, Coreym Gravesovi, Michaelu Coleovi, Bradu Gilmorovi, tak je to show. Snažím se pobavit své fanoušky, snažím se pobavit fanoušky, kteří se na to dívají, snažím se vám dát chvíli, kdy nemusíte přemýšlet o jiných věcech.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky