Roman Reigns se pustil do Codyho a jeho fanoušků

Roman Reigns & Cody Rhodes

WWE plánovala zápas Romana Reignse a The Rocka na WrestleManii 40, ale fanoušci Codyho Rhodese svým silným odporem dosáhli, že došlo ke změně a soupeřem Romana Reignse bude Cody Rhodes.

Roman Reigns se v Pat McAfee Show vyjádřil k tomu, proč se původně plánoval jeho zápas s The Rockem.

„Protože si myslím, že jsou to dvě největší TOP hvězdy, které to kdy dělaly, a máme tu jednoho, který momentálně dominuje Hollywoodu, a druhého, který momentálně dominuje WWE. Proč byste takový zápas nechtěli? To je velká výtka vůči Codymu. Je to uplakánek a jeho fanoušci to odrážejí.”

„Dali jsme tomu troubovi spoustu času, aby se předvedl, a buďme upřímní, kdyby ten kluk byl v mém věku, kdyby ta malá menšina našich wrestlingových fanoušků nebyla banda mrch, co celou dobu brečí, nikdy by ke změně nedošlo a dostali byste zápas Roman Reigns vs. The Rock. Buďme upřímní, tak by to bylo. Ale v tom je krása tohohle byznysu, že se věci můžou kdykoli změnit a vy musíte být schopni se svézt na té vlně, která se na vás řítí.”

Roman Reigns pokračoval slovy, že zápas proti The Rockovi byl konečnou stanicí, ale Rhodes mu ji vzal. Také si vzal na mušku Rhodesovu frázi „Dokončit příběh”, když poznamenal, že se Cody vrátil do WWE teprve před dvěma lety.

„Nikdo nikdy nezpochybní, co jsem tady dokázal, a Cody mi to vzal. Jsme taková blízká rodina, řešíme věci správným způsobem a naštěstí máme ring, abychom si mohli vyříkat své spory.”

„To mi vzal. Vzal mi ten pohádkový konec. Protože si představte, že se objeví někdo, kdo jen tak mluví o tom, že 'Tohle je můj příběh'. Vždyť jsi tu nebyl ani polovinu času. Právě jsi sem přišel, doslova jsi sem přišel před dvěma lety.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky