Freddie Prinze Jr. o tom, proč ho John Cena nesnášel a jak se ho Vince McMahon snažil ponížit

John Cena & Freddie Prinze Jr.

Bývalý writer WWE, Freddie Prinze Jr., se ve svém podcastu věnoval působení v této společnosti i tomu, proč ho John Cena nesnášel.

Prinze Jr. tvrdí, že Cena ho nikdy neměl rád a dokonce ho jednou přišel přímo konfrontovat během hodiny herectví s dalšími hvězdami WWE.

„Vždy jsem říkal, že si Johna vážím, i když mě neměl rád, když jsem tam byl, protože jsem byl herec, kterým je teď on. Vždy jsem ho však respektoval, protože John byl ochoten nosit korunu během G-rated éry, a to byla koruna, kterou nechtěl žádný TOP chlap.”

Velký zlom nastal během jedné z hodin herectví, během níž se Freddie Prinze Jr. snažil zlepšit schopnosti Zacka Rydera a Curta Hawkinse.

Cena vtrhl do místnosti, aby Prinze konfrontoval. John Cena prudce otevřel dveře, popadl skládací židli a posadil se mezi dva talenty. Poté, co Prinze vyvedl Johna Cenu ven z místnosti, aby prodiskutoval jeho důvody pro přerušení hodiny herectví, Cena mu řekl: „Podívej, možná jsem neandrtálec, ale prostě nechápu, jak tyto sr*čky fungují.”

Freddie mu odpověděl slovy: „Člověče, ne každý může dělat to, co ty. Snažím se je dostat na úroveň, na které jsi ty, nebo blízko k ní.” John pokrčil rameny a řekl: „Hej chlape, není to tak, že bys jim pomáhal?” a nakonec odešel.

Později tu noc po show RAW mu Vince McMahon jako „žert” nalil na ruce celou láhev dezinfekčního přípravku. Když se Freddie vrátil z koupelny, kde si byl umýt ruce, tak se na něm Vince McMahon a Kevin Dunn neskutečně bavili a Vince mu následně řekl:

„Takže, slyšel jsem, že jsi měl dnes malý problém s Johnem Cenou? Snažil jsem se to bagatelizovat: 'Ne, myslím, že mě jen zkouší.' A Vince mi na to řekl: 'Ach, netrap se tím, stejně jsem já jediný, kdo tě může vyhodit!'”.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...
DemonKing uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Šlo by nějak opravit třetí část? v 39 minutě se vše zrychlý a přesune ...
Tak to není dobré pro Drewa, a myslím si že skončí.

Reklama

Líbí se vám design nových WWE World Tag Týmových titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky