WWE RAW 06. květen 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody pondělní show WWE RAW.

WWE RAW 06/05/24
WWE RAW 06. květen 2024
WWE RAW
WWE RAW
Slider

Ryback vulgárně urazil zesnulou matku Vince McMahona, což rozhodně neměl dělat

Vince McMahon & Ryback

Ryback nesnáší WWE, přesnější vedení této společnosti, ale včera překročil hranici, což vedlo k masivní kritice ze strany fanoušků. ...

Ryback nesnáší WWE, přesnější vedení této společnosti, ale včera překročil hranici, což vedlo k masivní kritice ze strany fanoušků.

Opět se totiž slovně pustil do Vince McMahona, ale tentokrát do toho zatáhl i jeho zesnulou matku, která zemřela 20. ledna / januára letošního roku ve věku 101 let.

Ryback ve svém hanlivém příspěvku označil matku Vince McMahona za štětku / k*rvu a tvrdí, že z Vince se stalo to čím je proto, že si nese následky ze svého dětství.

Mnozí fanoušci odsoudili jeho útok na zesnulou matku Vince McMahona a dokonce založili hashtag #F*ckRyback, který se dostal mezi trendy.

Jeho včerejší útoky vedly k tomu, že přišel na sociálních sítích o tisíce fanoušků, přičemž statistiky dokazují, že téměř vždy, když začne útočit na WWE, tak přichází o fanoušky na sociálních sítích.

Právě to, jakou kontroverzní osobou se stal poté, co odešel z WWE a jeho neustálé útoky na svého bývalého zaměstnavatele jsou také důvodem, proč žádná větší společnost nemá zájem s ním jednat o možné spolupráci.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

WrestlingShop

Reklama

Na kolik hvězd byste ohodnotili placenou akci WWE Backlash: France 2024?

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - WWE RAW

WWE RAW (06.05.2024)

Karta zápasů: Finn Bálor vs. Jey Uso Natalya vs. Iyo Sky Ilja Dragunov vs. Ricochet Zoey Stark vs. Ivy Nile Bronson Reed vs. Chad Gable Dakota Kai vs. Lyra

Herní sekce

WWE 2K24

Jeden nejznámějších tvůrců a modderů pro WWE 2K…

Komunita tvůrců pro hry WWE 2K řešila v posledních týdnech kontroverzi, která vyústila ve známý incident jednoho z nejznámějších tvůrců a modderů, kter

WWE Novinky

AEW Novinky