Vince McMahon možná překvapí s hlavním tahákem pro první den WrestleManie 37

WrestleMania 37 bude opět dvoudenním eventem, jako tomu bylo v případě WrestleManie 36. To znamená, že WWE potřebuje dva zápasy na ukončení tohoto eventu.

V případě prvního dne možná dojde k malému překvapení, protože Dave Meltzer z Wrestling Observer tvrdí, že hlavním tahákem by mohl být zápas Sasha Banks (c) vs. Bianca Belair. Na kartě prvního dne je přitom také zápas o WWE titul mezi Bobbym Lashleym a Drewem McIntyrem.

Pokud opravdu dojde k tomu, že hlavním tahákem nebude zápas o WWE titul, tak podle Meltzera to může souviset s tím, že hlavním tahákem druhého dne WM 37 bude téměř najisto Universal Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Edge vs. Daniel Bryan.

Takto by jeden hlavní tahák patřil ženám a druhý mužům, což mnozí považují za správné PR rozhodnutí.

Také se objevily spekulace, že WWE plánuje něco speciálního pro zahajovací zápas WM 37, jelikož půjde o první zápas po více než roce před přítomnými diváky. Že by toto privilegium dostal právě souboj o WWE titul?

V rozhovoru pro GiveMeSport dala Bianca Belair jasně najevo, že touží potom, aby právě její zápas byl hlavním tahákem prvního dne WrestleManie 37.

„Viděla jsem spoustu fanoušků, jak to zveřejňovali a říkali: "Ano, Bianca a Sasha se chystají na hlavní tahák WrestleManie." Vysílali to do vesmíru, tak doufám, že se to stane. Moc bych chtěla mít hlavní tahák. To je sen ve WWE. Co víc si v té chvíli můžete přát? Je to sen, který jsem vždy měla. Už nyní tvoříme historii tím, že jsme první dvě černé ženy, které mají titulový zápas na WrestleManii, takže je to prostě úžasné. Zastupujeme dvě alfa-ženy a udělat to na největším pódiu ze všech, v hlavním taháku ... proč ne?”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.
Nevěřim tomu že budou zveřejněny nějaký záběry ohledně incidentu Punku...
HockeyManiak uveřejnil komentář v Videa - WrestleMania 40 Night 2 (07.04.2024)
Škoda spoileru v náhledovém obrázku pro Day 2, jinak díky za kvalitní ...

Reklama

Bude vám chybět vysílání česky komentovaných WWE shows na stanici STRIKETV?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky