Goldberg prozradil, proč souhlasil s posledním zápasem ve WWE

Goldberg vs. Roman Reigns

WWE Hall of Famer Bill Goldberg měl svůj poslední zápas v únoru loňského roku, kdy zápasil s Romanem Reignsem na eventu Elimination Chamber v Saúdské Arábii. Tento zápas už ale neměl v kontraktu, takže proč s ním souhlasil?

V podcastu Chicago Sports prozradil, že důvod, proč s tímto zápasem souhlasil, i když vůbec nemusel, protože už neměl v rámci kontraktu s WWE žádný další zápas byl ten, že mu WWE (přímo Vince McMahon) slíbil, že mu dají ještě rozlučkový zápas.

To se však nestalo, přičemž Goldberg prozradil, že připravit se na zápas s Romanem Reignsem bylo o to náročnější, že jen tři týdny před tímto zápasem měl covid.

„Ke konci mé kariéry jsem udělal, co po mně chtěli, i když jsem opravdu nemusel – nebylo to součástí dohody. Tři týdny před tím, než jsem souhlasil, že půjdu do tohoto zápasu jsem měl covid. Jediný důvod, proč jsem souhlasil, že ten zápas udělám, byl ten, že souhlasili, že mi dají další.”

Goldberg totiž nijak netají to, že nechce svoji kariéru ukončit prohrou s Romanem Reignsem, což potvrdil už v dřívějším rozhovoru.

„Okamžitě zastavím všechny ty fámy. Důvod, proč jsou tyto fámy venku, je ten, že jsme se s Vincem McMahonem dohodli, že po zápase s Romanem Reignsem budu mít řádný rozlučkový zápas před odchodem do důchodu. K tomu však z jejich strany nedošlo... Nikdo mi nebude říkat, kdy skončím. Tečka. Konec příběhu.”

„Na konci dne... věřím, že můj charakter si zaslouží pořádný odchod do důchodu. ... Stát se může cokoliv.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky