Bobby Lashley vysvětlil, proč ho neúčast na WrestleManii 39 tak silně zasáhla

Bray Wyatt & Bobby Lashley

Bobby Lashley byl v podcastu After The Bell, kde velmi otevřeně mluvil o tom, jak tvrdě ho zasáhlo to, že nedostal prostor na letošní WrestleManii 39.

WWE pro něj původně plánovala zápas s Brayem Wyattem, ale ten byl zrušen poté, co se Wyatt nakazil covidem a jeho zdravotním stav se výrazně zkomplikoval.

Lashley však přesto byl v dějišti WrestleManie 39 a stále doufal, že WWE pro něj něco vymyslí, aby mohl zápasit na největší show roku, ale nestalo se tak.

„Náš byznys je někdy velmi problematický. A je to psychicky velmi stresující, protože chcete vědět, na čem jste. A pokud mluvíme o poslední pauze, kterou jsem si dal, myslím, že mě situace kolem WrestleManie hodně zasáhla.”

„Během roku jsem odvedl spoustu práce a dostal se ve společnosti na určitou úroveň, kterou jsem si udržel. Dřel jsem jako kůň, pořád jsem tvrdě trénoval. Všichni vědí, že to je prostě můj styl. A když pak přišla ta velká show, neměl jsem místo na WrestleManii. Snažím se to vydržet, a když vám volají děti, když tam máte být, a já jsem tam v Los Angeles, připravený jít.”

„Celou dobu jsem si jen říkal, zavolejte mě. Zavolej mi, já jsem ten, koho potřebuješ. Zavolejte mi, jsem připraven. A pak mi děti po prvním dni zavolaly a řekly: 'Tati, budeš tam? Protože jestli tam budeš, tak tam poletíme, chceme tě vidět', a tak dále, protože ony byly na všem, kde jsem byl.”

„Měl jsem tak trochu mindrák z toho, že jsem se v takové chvíli posadil na zadní sedadlo. Takže s návratem a pohledem na mou kariéru a některé věci, které jsem ve své kariéře udělal, jsem si říkal, v jakých dobách jsem byl nejúspěšnější? A to byly časy, kdy mi na tom opravdu tolik nezáleželo.”

Bobby Lashley aktuálně působí v show SmackDown, kde vytvořil spojenectví s The Street Profits.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Backlash: France 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky