Undertaker chce trénovat syna Shanea McMahona

Declan James McMahon & Undertaker

Syn Shanea McMahona, Declan James McMahon, se aktuálně věnuje americkému fotbalu na univerzitě v Indianě, avšak v nedávném rozhovoru dal jasně najevo, že nevylučuje možnost, že se stane wrestlerem WWE.

Dal jasně najevo, že se vstupu do WWE nebrání a dodal, že věří, že by v tom byl dobrý.

„Nikdy to nevylučuji. Rád bych se párkrát dostal do ringu, ale uvidíme, jestli se naskytne příležitost, záleží na příběhu, uvidíme. Myslím, že spousta fanoušků by to podpořila, kdybychom do toho nakonec šli. Myslím, že by mi to docela šlo. Člověk nikdy neví, nikdy nevylučuji žádnou možnost. Zatím se soustředím na fotbal a školu a uvidíme, jak to dopadne.”

V dalším rozhovoru zopakoval, že věří, že jeho působení ve WWE by mohlo fungovat, dokonce naznačil, že by nebyl proti, kdyby se stal Undisputed šampionem.

„Ten příběh, ten už je napsaný, ne? Chci říct, právoplatný dědic, ten hezký - ten, co vypadá jako Vince, že? Mohli byste ukázat, že přišla nová generace McMahonů. Myslím, že v tomhle smyslu bych to udělal. Máme tak skvělou rodinu a všichni se navzájem podporujeme. Takže si myslím, že by to potenciálně mohl chtít udělat kdokoli z nás. Víte, vím, že Aurora, Paulova nejstarší dcera, nejstarší dcera Triple He, vždycky mluvila o tom, že by to chtěla dělat, ale tím, že mám ego po tátovi a po dědovi, tak si myslím, že bych byl nejlepší.”

„Kdyby to tak bylo v příběhu, tak by mi ani nevadilo, kdybych byl Undisputed šampionem. Nebylo by to špatné.”

Zdá se, že pokud to bude s kariérou wrestlera myslet vážně, tak už má nabídku od Undertakera, který by ho chtěl trénovat.

„Declane, pojď mě najít. Nenech se trénovat svým otcem. Najdi si mě a já tě vycvičím (smích). Něco ti řeknu, ze znalosti McMahonů vím, že pokud to má v srdci a v hlavě a pokud má nějaké geny po tátovi nebo po dědovi Vinci McMahonovi, tak pokud se chce prosadit v tomto byznysu, tak se mu bude dařit.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Na kolik procent jste spokojeni s výsledky první části WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky