AEW Dynamite 27. březen 2024

Přinášíme vám kompletní výsledky a videa z poslední epizody středeční show AEW Dynamite.

AEW Dynamite 27/03/24
AEW Dynamite 27. březen 2024
AEW Dynamite
AEW Dynamite
Slider

CM Punk má problémy s Jonem Moxleyem i Chrisem Jerichem. Naštvat mohl už i Tonyho Khana

CM Punk & Jon Moxley

Už se zdálo, že se situace ohledně CM Punka a jeho zákulisní potyčky s The Elite uklidňuje, ale vše se změnilo jeho příspěvkem na Instagramu. ...

Už se zdálo, že se situace ohledně CM Punka a jeho zákulisní potyčky s The Elite uklidňuje, ale vše se změnilo jeho příspěvkem na Instagramu.

CM Punk zareagoval na tvrzení Meltzera, že odmítl prohrát zápas s Jonem Moxleym o svůj titul AEW World šampiona tímto příspěvkem, který však následně vymazal.

„Ještě jsem nedostal povolení vrátit se do ringu. Pak bylo v plánu zápasit na PPV. Seděl jsem a poslouchal plán Moxleyho z filmu Rocky III. Vysvětlil jsem mu, že jsem nikdy neviděl tento film. Můj názor byl, že tento nápad je k ničemu, ale pokud by to šéf chtěl, udělám cokoliv. Řekl [Moxley], že se mnou neprohraje. Nikdy jsem nezažil, že by se mnou někdo odmítl prohrát. Jen jsem se zasmál. Zeptal jsem se Tonyho Khana, jestli je to, co chce. Řekl ano. Je to šéf, takže jsem souhlasil, ale nejprve jsem měl být uschopněn. Stále mi ale říkali, že to může být jen squash, takže jsem nemusel být uschopněn. Bylo mi to nasmích. Mé zdraví je důležitější.

Dave Meltzer je lhář. Chris Jericho je lhář a poskok. Byly plány, ale plány se vždy mění, ale už nikdy nebudu klást společnost nad mé zdraví.”

Zdroje zjistily, že CM Punk se několikrát setkal s vedením AEW a projevil zájem o svůj návrat do této společnosti.

Dokonce byl údajně připraven se omluvit za svá slova na tiskovce po placené akci All Out, která vedla k zákulisnímu incidentu. Nevíme však, komu se plánoval Punk ospravedlnit ani zda mělo jít o veřejnou omluvu.

Po jeho příspěvku na Instagramu se však zjistilo, že mezi ním a Jonem Moxleym, Chrisem Jerichem je skutečná nevraživost, která brání jeho návratu.

Problémy souvisí právě s tím, že oba byli naštvaní na CM Punka pro jeho chování na tiskovce. Jericho měl tehdy křičet na CM Punka, že je rakovinou pro tuto společnost a Moxley se měl postavit na stranu Jericha.

Punk se mohl dostat do dalších problémů také z důvodu, že ve svém příspěvku tvrdí, že byl tlačen do toho, aby zápasil bez lékařského povolení, což vrhá na společnost Tonyho Khana špatné světlo.

Jak tato situace dopadne ukáže až čas, ale jeho návrat do AEW v dohledné době není reálný.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

NOVINKY

Reklama

Reklama

Kterou z uvedených legend byste chtěli vidět na WrestleManii 40?
Sleduj WWE již od 250-Kč

Výsledky z TV shows

Slider

Videa TV shows

Videa (videos) - AEW Dynamite

AEW Dynamite (27.03.2024)

Karta zápasů: Will Ospreay vs. Shibata The Young Bucks vs. Private Party Willow Nightingale vs. Anna Jay vs. Kris Statlander vs.Skye Blue The Undisputed King

Herní sekce

WWE 2K24

Z finálního rosteru WWE 2K24 bylo odstraněno mnoho…

Ještě před vydáním WWE 2K24 se hodně psalo o tom, že z rosteru hry byli odstraněni Vince McMahon a Brock Lesnar. Nebyli však zdaleka ani jediní. ...

WWE Novinky

AEW Novinky